Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Aventură'n fundătură

Aventură'n fundătură
(18 voturi)
Vineri, 22 Iulie 2011
Cateva strazi din cartierul Triaj arata mai rau decat cele din comunele invecinate. Brasovenii care locuiesc aici trebuie sa mearga prin gropi, noroi si sa se descurce fara canalizare. De mai bine de 7 ani autoritatile le promit ca vor rezolva problemele de aici, dar oamenii au asteptat in zadar. Nici pe lista asfaltarilor de anul acesta aceste strazi nu apar pentru a fi reabilitate. In Cartierul Timis Triaj vor fi asfaltate doar aleile pietonale.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1055
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting