Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Bach to basics

Bach to basics
(1 vot)
Luni, 13 Mai 2013
Violonistul Alexandru Tomescu a pornit cu vioara Stradivarius, într-o călătorie muzicala prin 12 catedrale din tot atâtea oraşe ale ţării pentru a oferi melomanilor Integrala Sonatelor şi Partititelor pentru vioară solo de Johann Sebastian Bach. Turneul Stradivarius 'Bach to Basics' a definitivat triada spectacolelor sincretice prezentate de Alexandru Tomescu începând din 2011, care după doi ani cu repertoriu romantic, axat pe combinaţii de muzică şi film, respectiv teatru non-verbal a adus o schimbare de registru spre deliciul publicului.

Articole mai noi:

Hits: 1068
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel