Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Bogatii culturale

Bogatii culturale
(3 voturi)
Marţi, 04 Martie 2014
Multi stiu putini cunosc adevarata bogatie culturala pe care o gazduieste orasul nostru. Printre cele mai importante locuri din Brasov este prima scoala romaneasca, un spatiu incarcat de istorie atestat documentar la finalul secolului al XIV-lea. De atunci si pana in prezent si cu ajutorul carturarilor brasoveni s-a creat una dintre celee mai mari arhive care cuprinde documente din ultimii 1000 de ani de o importanta deosebita atat pentru zona noastra cat si pentru spatiul balcanic.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1214
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel