Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Braşovul sărbătoreşte

Braşovul sărbătoreşte
(0 voturi)
Miercuri, 30 Noiembrie 2011
De mâine încep sărbătorile în Braşov. Manifestările dedicate Zilei Naţionale vor avea loc în Piaţa Sfatului, începând cu ora 11.00. Ceremoniile militare vor fi urmate de oficierea unei slujbe, alocuţiuni ale oficialităţilor judeţului şi defilarea detaşamentului de onoare. Marţi 6 decembrie se va deschide oficial Braşovul-oraş de poveste, ocazie cu care se va aprinde iluminatul ornamental. Direcţia 5 va susţine un concert şi va fi un foc de artificii. Braşovenii care doresc şi în acest an să sărbătorească trecerea dintre ani în Piaţa Sfatului, o pot face timp de două ore.

Articole mai noi:

Hits: 847
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu