Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Ca la piata

Ca la piata
(0 voturi)
Vineri, 25 Septembrie 2009
Toamna se numara bobocii! Tot acum se numara si productia agricola. Strugurii, ardeii si cartofii sunt principalele produse scoase la vanzare de catre tarani. Astazi, cu ocazia strangerii rezultatului muncii de peste vara, se sarbatoreste si la Brasov, Ziua Recoltei. Desi in piete ar trebui sa-i gasim pe adevaratii producatori, autoritatile locale permit si intermediarilor accesul la tarabe care nu fac decat sa scumpeasca de la o zi la alta pretul produselor spre nemultumirea brasovenilor.

Articole mai noi:

Hits: 979
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting