Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Calificare pentru angajare

Calificare pentru angajare
(7 voturi)
Vineri, 08 Mai 2015
Programul "A doua şansă" poate fi considerat şi ca o a doua şansă pentru comunitate. Oportunităţile care se prezintă în faţa absolvenţilor după finalizarea studiilor sunt multiple şi pleacă de la facilitatea obţinerii unei calificări în vederea angajării şi creşterea nivelului de trai şi ajung la reducerea faptelor antisociale în comunitate. Caravana CIVIS a fost prezentă la Şcoala Gimnazială din Augustin tocmai pentru a sublinia aceste avantaje.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1519
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 23 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 martie
Emisiune 23 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel