Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Carduri clonate

Carduri clonate
(0 voturi)
Miercuri, 15 Aprilie 2009
Aveti grija unde si cum va folositi cardurile. Peste 100 de brasoveni au depus anul acesta plingeri pentru fraudarea conturilor bancare. Sistemul este cat se poate de simplu, infractorii monteaza pe bancomate un sistem prin care se copiaza informatiile de pe carduri iar o camera de filmat inregistreaza codurile pin. Mai trebuie doar ca datele sa fie transferate pe un card magnetic si apoi sa se faca retragerea de numerar.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 917
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 31 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 31 ianuarie
Jurnal 30 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 ianuarie
Emisiune 30 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 ianuarie
Emisiune 28 ianuarie

(BV-01-ADE)
Emisiune 28 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel