Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Castigator: Adela Diaconu

Castigator: Adela Diaconu
(20 voturi)
Luni, 14 Septembrie 2009
In aceste zile s-a desfasurat la baza sportiva Olimpia un turneu de tenis al oamenilor de afaceri, managerilor de top, toti iubitori ai sportului alb "Manager Cup Tennis" - Trofeul "Brasovu' Vechi", eveniment aflat la a noua editie. Concurenta in aceasta intrecere a fost si colega noastra Adela Diaconu, realizatoarea emisiunii Bv- 01-ADE. In cele doua finale in care a jucat Adela, a castigat atat proba de simplu fete cat si pe cea de dublu mixt. La simplu Adela s-a impus in 2 seturi 6 – 2, si 7 - 2 in tiebreakul setului 2, iar la dublu a invins cu scorul 6 – 4, 6 - 2 perechea Simona Serban si Ovidiu Dragomir.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1999
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting