Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Castigator: Adela Diaconu

Castigator: Adela Diaconu
(20 voturi)
Luni, 14 Septembrie 2009
In aceste zile s-a desfasurat la baza sportiva Olimpia un turneu de tenis al oamenilor de afaceri, managerilor de top, toti iubitori ai sportului alb "Manager Cup Tennis" - Trofeul "Brasovu' Vechi", eveniment aflat la a noua editie. Concurenta in aceasta intrecere a fost si colega noastra Adela Diaconu, realizatoarea emisiunii Bv- 01-ADE. In cele doua finale in care a jucat Adela, a castigat atat proba de simplu fete cat si pe cea de dublu mixt. La simplu Adela s-a impus in 2 seturi 6 – 2, si 7 - 2 in tiebreakul setului 2, iar la dublu a invins cu scorul 6 – 4, 6 - 2 perechea Simona Serban si Ovidiu Dragomir.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1702
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu