Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cavaleri la cetate

Cavaleri la cetate
(4 voturi)
Vineri, 03 August 2012
A început distracţia în Cetatea Braşovului! Timp de trei zile aici se va desfăşura festivalul Turnirul Cetăţilor ce cuprinde muzică medievală, turnir pe cai, grădiniţă medievală, dansuri, lupte între cavaleri, showul cu foc al celor de la HYPNOSIS şi multe alte atracţii. Organizatorii vor să îi impresioneze atât pe braşoveni cât şi pe turiştii veniţi să asiste la spectacol. Totodată cu această ocazie Regia Autonomă de Transport va pune la dispoziţia doritorilor o linie de transport din oră în oră care va face legătura între Livada Poştei şi Cetăţuie pe traseul: Livada Poştei - Eroilor - Agrişelor - Al. I. Cuza-Cetăţuie şi retur.

Articole mai noi:

Hits: 1008
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 septembrie
Jurnal 22 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 septembrie
Emisiune 22 septembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 22 septembrie
Emisiune 22 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting