Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cinste eroilor neamului

Cinste eroilor neamului
(0 voturi)
Joi, 28 Mai 2009
Poiana Marului este singura localitate din judet unde s-au dat cele mai crancene lupte in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Dintre toti cei care in urma cu 60 de ani s-au inrolat voluntari pentru apararea integritatii teritoriale, doar 5 mai sunt in viata pentru a povesti despre ororile razboiului. Astazi de ziua eroilor, vaduvele veteranilor au pregatit coliva in amintirea tuturor celor cazuti la datorie.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1007
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting