Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Circ politic la Predeal

Circ politic la Predeal
(0 voturi)
Vineri, 11 Septembrie 2009
Un vechi proverb romanesc spune ca atunci cand tara arde, baba se piaptana. Intocmai cu zicala un adevarat circ cu iz politic s-a iscat la Predeal. Nemultumit de faptul ca edilul i-a mutat biroul la subsol si ca l-a facut betiv, viceprimarul a iesit cu biroul in strada. Chiar daca nu are imprimanta, telefon sau fax, iar vantul sulfa filele dosarelor, alesul este hotarat sa isi continue mandatul din biroul improvizat.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1159
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting