Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Condamnare asteptata

Condamnare asteptata
(0 voturi)
Luni, 27 Septembrie 2010
Curtea de Apel Brasov i-a facut astazi cu ocazia implinirii a 42 de ani de viata , un cadou avocatei Elodia Ghinescu si anume condamnarea lui Cristian Cioaca in cazul violarii corespondentei . Completul de judecata a decis condamnarea la 3 ani de inchisoare cu suspendare supravegheata a politistului iar complicele acestuia a primit 1 an si jumatate.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 840
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie
Emisiune 2 februarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 februarie
Jurnal 2 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel