Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Constructorul este de vină

Constructorul este de vină
(3 voturi)
Marţi, 31 Iulie 2018
Într-o săptămână va fi prezentat un plan pentru lucrarile care se efectueaza pe DN 73. O spune constructorul care în tot acest timp s-a facut vinovat de toate problemele cauzate soferilor. Scuza lui însă este cât se poate de neserioasa. Vremea este de vină pentru faptul că de luni de zile nimeni nu mişcă o lopata de pământ pe acest drum. Între timp s-a rezolvat şi calvarul autorizaţiilor de la Primăria Râşnov. Însă pentru asta a fost nevoie de prezenţa directorului de la Bucuresti. Dacă pentru a debloca o problemă la nivel local este nevoie de conducerea de la centru, ne întrebăm ce rost are toată armata de directori de la DRDP Braşov, mai ales că nici în conferinţa de presă, nici cu alte ocazii nu au fost capabili să exprime un punct de vedere.

Articole mai noi:

Hits: 1453
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting