Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Constructorul este de vină

Constructorul este de vină
(3 voturi)
Marţi, 31 Iulie 2018
Într-o săptămână va fi prezentat un plan pentru lucrarile care se efectueaza pe DN 73. O spune constructorul care în tot acest timp s-a facut vinovat de toate problemele cauzate soferilor. Scuza lui însă este cât se poate de neserioasa. Vremea este de vină pentru faptul că de luni de zile nimeni nu mişcă o lopata de pământ pe acest drum. Între timp s-a rezolvat şi calvarul autorizaţiilor de la Primăria Râşnov. Însă pentru asta a fost nevoie de prezenţa directorului de la Bucuresti. Dacă pentru a debloca o problemă la nivel local este nevoie de conducerea de la centru, ne întrebăm ce rost are toată armata de directori de la DRDP Braşov, mai ales că nici în conferinţa de presă, nici cu alte ocazii nu au fost capabili să exprime un punct de vedere.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1177
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu