Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Consultatii, doar pe bani

Consultatii, doar pe bani
(0 voturi)
Luni, 06 Iunie 2011
Medicii de familie cer intervenţia premierului în dezamorsarea conflictului cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate privind contractul cadru pentru 2011 - 2012. Ei vor sa ceara în instanţă anularea actelor adiţionale de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2010 în baza cărora casele de sănătate judetene au anuţat ca se va desfasura activitatea si in luna iunie.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 902
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel