Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Criza si in pietele de vechituri

Criza si in pietele de vechituri
(0 voturi)
Joi, 18 Iunie 2009
Criza economică a ajuns şi în târgurile de vechituri. Obiectele de antichitate, bicicletele uzate, articole de imbracaminte si incaltaminte sau cărţile vechi, nimic din toate acestea nu mai sunt căutate. Brasovenii vin, se uită, întreabă de preţ, fluieră a pagubă şi pleacă mai departe fără să cumpere mai nimic.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 816
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 31 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 31 ianuarie
Jurnal 30 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 ianuarie
Emisiune 30 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 ianuarie
Emisiune 28 ianuarie

(BV-01-ADE)
Emisiune 28 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel