Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cu 5 la facultate

Cu 5 la facultate
(0 voturi)
Joi, 21 Iulie 2011
Rezultatele slabe de la bacalaureat s-au vazut şi la admiterea la facultate. Dacă altătadată se intra cu medii de peste 7, anul acesta la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor a scazut la 5. Deocamdată locurile s-au ocupat în totalitate dar absolvenţii au avut dreptul să se înscrie la mai multe facultăţi, astfel că unii dintre ei s-ar putea retrage. În a doua etapă media de admitere ar putea scădea şi mai mult.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 958
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel