Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cu geamul spart

Cu geamul spart
(0 voturi)
Joi, 12 Februarie 2009
Un lampadar de pe strada Postavarului s-a prabusit ziua in amiaza mare, din cauza montarii defectuoase. In cadere a spart si geamul termopan al unei case din zona. Cei de aici s-au speriat de bubuitura si nu stiu cum vor dormi in aceasta noapte. Chiar daca i-au anuntat pe cei de la Electrica, acestia nu s-au deranjat prea repede sa rezolve defectiunea, cu toate ca firele prin care trecea curentul electric stateau cazute pe trotuar.

Articole mai noi:

Hits: 1173
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel