Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Cu speranta in suflet

Cu speranta in suflet
(0 voturi)
Vineri, 04 Septembrie 2009
In acesta seara pe scena festivalului international Cerbul de Aur, se vor prezenta in fata publicului, ultimii 9 concurenti. Din Israel, Ori va va reaminti de celebra interpreta Edith Piaf, finlandeza Laura va incerca sa nu intimideze concurenta cu cele 2 premii Emy castigate de-a lungul timpului, iar vocea din spatele show-rilor Loredanei Groza, Nadine reprezentand Romania, va debuta in cariera solo.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 706
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu