Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cu speranta in suflet

Cu speranta in suflet
(0 voturi)
Vineri, 04 Septembrie 2009
In acesta seara pe scena festivalului international Cerbul de Aur, se vor prezenta in fata publicului, ultimii 9 concurenti. Din Israel, Ori va va reaminti de celebra interpreta Edith Piaf, finlandeza Laura va incerca sa nu intimideze concurenta cu cele 2 premii Emy castigate de-a lungul timpului, iar vocea din spatele show-rilor Loredanei Groza, Nadine reprezentand Romania, va debuta in cariera solo.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 922
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting