Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Daca n-ar fi culorile

Daca n-ar fi culorile
(0 voturi)
Joi, 26 Mai 2011
Soţia profesorului şi academicianului Nicolae Stoicescu, cunoscută scriitoare şi publicist, Lidia Popiţa Stoicescu, revine la Brasov pentru o noua lansare de carte. Volumul de versuri “Dacă n-ar fi culorile” prezentat publicului în cadrul evenimentului de astazi, pregăteşte cititorul pentru o călătorie prin lumea ideatică a autoarei, reuşind să intre în contact cu toate stările şi trăirile sale interioare începînd de la iubire şi ajungînd la meditaţia transcedentală.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1329
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 noiembrie
Emisiune 27 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 27 noiembrie
Jurnal 24 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 noiembrie
Emisiune 24 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting