Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

De la propaganda politică la baby boom

De la propaganda politică la baby boom
(5 voturi)
Luni, 28 Martie 2016
Relația artei româneşti cu propaganda regimului la putere este una foarte complexă, diversă şi trebuie analizată diferit de la caz la caz, în funcţie de suportul punctual şi de cauzele în slujba cărora domeniul artistic a fost pus. Diversele ideologii existente la noi în ţară au determinat diferite tipuri de propagande care au modelat, prin formele artistice, schimbările trăsaturilor sociale. Pentru a evidenţia aceste abordări, Muzeul Judeţean de Istorie a deschis o expoziţie intitulată "De la propaganda politică la baby boom" unde vizitatorii se pot reîntâlni cu personaje îndrăgite dar vor putea cunoaşte şi modalitatea ascunsă prin care aceste creaţii erau folosite.

Articole mai noi:

Hits: 856
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu