Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Distractie de weekend

Distractie de weekend
(3 voturi)
Luni, 06 Iulie 2015
Vremea placuta din acest sfarsit de saptamana i-a indemnat pe brasoveni sa iasa din case si sa caute plimbari sau distractii in natura. La mare cautare au fost si strandurile, multe dintre ele pregatind programe artistice care sa asigure buna dispozitie intr-o zi calduroasa de vara. Acesta este si cazul Bailor Persani care au invitat nume mari din show-bizul romanesc spre deliciul celor prezenti.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 31 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 31 martie
Emisiune 31 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 31 martie
Jurnal 30 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel