Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

E vremea colindelor

E vremea colindelor
(2 voturi)
Joi, 17 Decembrie 2015
Luna decembrie este o perioada incarcata de o magie aparte, un prilej ca fiecare dintre noi sa incerce sa aduca un strop de fericire in inimile celor apropiati in asteptarea Craciunului. Cadourile, care de cele mai multe ori au o valoare simbolica, pot veni din partea oricui indifferent de varsta, asa cum au demonstrate prichindeii de la Gradinita nr 7 din Brasov. Acestia au venit intr-un numar foarte mare pentru a ii colinda pe bunicii aflati in evidentele Centrului de Zi pentru persoane Varstnice Delta.

Articole mai noi:

Hits: 985
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel