Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Echitatie la Prejmer

Echitatie la Prejmer
(3 voturi)
Luni, 10 Martie 2014
Federatia Ecvestra Romana si Clubul Sportiv Ecvestru 163 Plopi au organizat, in perioada 7-9 martie, prima competitie indoor din calendarul acestui an. Concursul national de sarituri peste obstacole Premiul Martisorului a avut loc la baza hipica din localitatea Prejmer, si a cuprins 12 probe cu diferite grade de dificultate, ce au fost parcurse de catre caii si calaretii inscrisi in circuitele Bronze Tour, Silver Tour si Gold Tour, dar si in categoriile amatori, copii si debutanti.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1479
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 16 aprilie

(Punctul pe I)
Emisiune 16 aprilie
Jurnal 15 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 aprilie
Emisiune 15 aprilie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 15 aprilie
Jurnal 14 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 aprilie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png