Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Fabrica ce ne îmbolnăveşte

Fabrica ce ne îmbolnăveşte
(0 voturi)
Joi, 13 Octombrie 2011
Boli de plamâni, tulburarea auzului, deprecierea mişcărilor şi a gesturilor suportate de sistemul osteo-articular şi muscular, insuficientă respiratorie, cancer sau moarte. Asta riscă atât cei care muncesc la fabrica de ciment cât şi locuitorii din vecinătatea ei. Gradul de îmbolnăvire depinde de durata expunerii, vârsta individului, si concentraţia particulelor de siliciu din aerul inspirat.

Articole mai noi:

Hits: 961
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel