Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Fara locuinta si cu banii luati

Fara locuinta si cu banii luati
(0 voturi)
Joi, 06 August 2009
100 de familii risca sa ramina fara locuinta dupa ce au fost inselate de un avocat. Brasovenii i-au dat banii pentru a-si cumpara apartamente sau garsoniere. Dupa doi ani, pe locul unde trebuiau sa fie ridicate blocurile, omul legii nu a reusit sa sape decat doua gropi. Oamenii au reclamat la Protectia Consumatorului si Politia Economica si vor sa mearga pana in panzele albe pentru a-si recupera banii.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 26 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 mai
Emisiune 26 mai

(Punctul pe I)
Emisiune 26 mai

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel