Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Fatzada 2011

Fatzada 2011
(0 voturi)
Joi, 02 Iunie 2011
In perioada 3 – 5 iunie va avea loc in Piata Sfatului cea de-a treia editie a festivalului de arta si evenimente urbane Fatzada, initiat de Depoul de Arta Urbana, organizat cu sprijinul Primariei Brasov printr-o cofinantare de aproximativ 30.000 ron si Kronospan, ca sponsor principal. Proiectul isi propune sa sensibilizeze si sa mobilizeze comunitatea brasoveana, sa determine implicarea acesteia in reabilitarea centrului istoric, descoperind astfel fatzada de alta data a orasului nostru.

Articole mai noi:

Hits: 872
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel