Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Finantam Harnicia

Finantam Harnicia
(1 vot)
Vineri, 12 Noiembrie 2010
Ai o idee minunata, un proiect care ar putea avea succes, dar nu ai banii necesari pentru a demara afacerea. Multi brasoveni se confrunta cu aceasta problema. Au mers pe la nenumarate banci dar nu au reusit sa obtina finantare. De curand s-a deschis la Brasov o institutie financiara nebancara care acorda credite unor categorii de clientela cu acces limitat la serviciile financiare, cum ar fi microintreprinderi, producatori agricoli, dar si persoane fizice.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1069
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel