Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Gala Nova TV - premiile BV01ADE

Gala Nova TV - premiile BV01ADE
(6 voturi)
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Seara speciala pentru Televiziunea Nova. Cea de a treia editie a Galei premiilor BV 01 Ade i-a adus pe scena pe cei mai importanti oameni ai momentului. Premiile au fost acordate pentru: Ambasadorul Romaniei prin sport, cel mai bun show de moda de televiziune si de excelenta, Cel mai bun festival de moda din Romania, cel mai bun designer de pret-a-porter, Femeia de afaceri a anului, originalitate in design vestimentar sau implicare in campanii sociale. Designerul Catalin Botezatu nu a vrut sa lipseasca de la eveniment si a venit direct de la aeroport.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1199
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel