Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Gară de poveste?

Gară de poveste?
(3 voturi)
Joi, 10 Decembrie 2015
Şi Gara poate fi de poveste! Acesta este mesajul pe care câţiva braşoveni îl transmit autorităţilor printr-o petiţie iniţiată online. Braşovul candidează la titlul de capitală europeană a culturii, primeşte în fiecare an mii de turişti străini care vor să cunoască aceste locuri însă poarta de intrare, respectiv Gara, are o imagine de groază. Mizerie, frig, nesiguranţă, vagabonzi violenţi în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor şi un miros ce nu poate fi suportat, este primul tablou pe care îl vad cei care se încumetă să ajunga aici cu trenul.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 624
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel