Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Gară de poveste?

Gară de poveste?
(3 voturi)
Joi, 10 Decembrie 2015
Şi Gara poate fi de poveste! Acesta este mesajul pe care câţiva braşoveni îl transmit autorităţilor printr-o petiţie iniţiată online. Braşovul candidează la titlul de capitală europeană a culturii, primeşte în fiecare an mii de turişti străini care vor să cunoască aceste locuri însă poarta de intrare, respectiv Gara, are o imagine de groază. Mizerie, frig, nesiguranţă, vagabonzi violenţi în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor şi un miros ce nu poate fi suportat, este primul tablou pe care îl vad cei care se încumetă să ajunga aici cu trenul.

Articole mai noi:

Hits: 1146
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie
Emisiune 2 februarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 februarie
Jurnal 2 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel