Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Gratuitate pentru pensionari

Gratuitate pentru pensionari
(5 voturi)
Marţi, 01 Aprilie 2014
Pensionarii brasoveni ar putea circula gratuit cu mijloacele de transport in comun. Aceasta este initiativa demarata de consilierii locali social democrati. Initiatorii proiectului considera aceast demers o modalitate de a arata recunostinta comunitatii pentru seniorii orasului, cu atat mai mult cu cat exista déjà orase in tara care au adoptat un sistem asemanator. Masura nu ar tine cont de cuantumul pensiei si ar inlocui cele 10 tichete de calatorie gratuite acordate varstnicilor cu pensii de pana la 800 de lei.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 962
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel