Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Greva spontana la R.A.T.

Greva spontana la R.A.T.
(3 voturi)
Vineri, 07 Iunie 2013
Brasovul a fost blocat astazi de greva angajatilor de la RAT. Oamenii au asteptat zadarnic mijloacele de transport in comun si au intarziat la serviciu sau la scoala. Angajatii regiei se pling ca nu se mai descurca cu salariile pe care le primesc si toate negocierile purtate pana acum nu au adus nici o rezolvare. De cealalta parte edilii sustin ca legea bugetului nu le permite cresterea fondului de salarii, de aceea vor dispune concedierea a 100 de persoane si schimbarea conducerii regiei.

Articole mai noi:

Hits: 863
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel