Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Gunoi în flăcări

Gunoi în flăcări
(1 vot)
Miercuri, 01 Mai 2013
O maşină de gunoi a luat foc ieri in jurul orei 17:00 la bariera dintre localităţile Râşnov şi Cristian.Şoferul spune că şi-a dat seama de acest lucru abia după ce a văzut mult fum în cabină. Atunci a tras pe dreapta şi a încercat, împreună cu un coleg, să stingă flăcările cu un extinctor. Nu au reuşit, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Angajaţii companiei de salubritate din Râşnov s-au ales cu o sperietură zdravănă. Momentan, nu se ştie cauza izbucnirii incendiului, iar traficul între cele două localităţi a fost blocat mai bine de o oră.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 735
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel