Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Gunoi în flăcări

Gunoi în flăcări
(1 vot)
Miercuri, 01 Mai 2013
O maşină de gunoi a luat foc ieri in jurul orei 17:00 la bariera dintre localităţile Râşnov şi Cristian.Şoferul spune că şi-a dat seama de acest lucru abia după ce a văzut mult fum în cabină. Atunci a tras pe dreapta şi a încercat, împreună cu un coleg, să stingă flăcările cu un extinctor. Nu au reuşit, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Angajaţii companiei de salubritate din Râşnov s-au ales cu o sperietură zdravănă. Momentan, nu se ştie cauza izbucnirii incendiului, iar traficul între cele două localităţi a fost blocat mai bine de o oră.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1000
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu