Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Hepatita, dintr-o întâmplare

Hepatita, dintr-o întâmplare
(0 voturi)
Joi, 28 Iulie 2011
Peste 2 milioane de români, suferă de hepatită virală şi una din 3 familii este afectată de această boală. Unu din 12 oameni se îmbolnăvesc de hepatita C. Aceste date statistice situează România pe primul loc în Europa privind nivelul de răspândire al bolii. Cu toate acestea Guvernul alocă foarte puţini bani pentru tratament şi extrem de puţin pentru prevenţie.

Articole mai noi:

Hits: 821
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel