Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

In fata justitiei

In fata justitiei
(0 voturi)
Miercuri, 22 Iulie 2009
Avea o privire fioroasa si mi-a zis ca ma omoara, apoi am intrat in panica si nu mi-am dat seama de ceea ce fac. Declaratia apartine lui Mihai Catalin Szasz, cel care in data de 2 mai lua viata in celula penitenciarului Codlea, criminalului Ionut George Nicolae. Astazi, in fata magistratilor, tanarul de 21 de ani si-a recunoscut fapta si a spus ca regreta ceea ce a facut. Parintii victimei s-au constituit parte civila si au cerut daune morale de 20.000 euro precum si 3.000 euro cheltuielile de inmormantare.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 30 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 30 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel