Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

In numele respectului

In numele respectului
(6 voturi)
Miercuri, 14 Iulie 2010
Aproximativ 100 de persoane cu handicap locomotor au trait aventura vietii lor. Din motive lesne de inteles acestia nu au reusit niciodata sa priveasca lumea din varful unui munte insa astazi ei au reusit sa fie deasupra tuturor atat la propriu cat si la figurat . In ciuda handicapului , au ecologizat o parte a masivului Postavarul, desi acesta este vizitat zilnic de sute de turisti care nu au niciun respect pentru natura si isi arunca deseurile pe unde apuca .

Articole mai noi:

Hits: 1204
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 23 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 martie
Emisiune 23 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel