Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

In pragul uitarii

In pragul uitarii
(0 voturi)
Joi, 23 Iulie 2009
De mai bine de patru luni delegatia Asociatiei Fostilor Detinuti Politic din Romania asteapta sa fie primita de catre autoritatile statului si nici acum nu a primit un raspuns favorabil. Problemele propuse spre discutie vizeaza aplicarea defectuoasa a legilor ce prevad asistenta medicala dar si neimplicarea in clarificarea adevarului istoric. Din pacate nimeni nu vrea sa ii asculte.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 30 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 30 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel