Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

In premiera in Romania

In premiera in Romania
(11 voturi)
Miercuri, 04 Februarie 2015
Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 a fost organizat în premieră în România. Adus tocmai din Austria, acesta este un eveniment cu tradiție, aflat la cea de a VIII-a ediție. Cei mai în vogă designeri ai momentului, au adus publicului brașovean un spectacol al eleganței și creativității. Evenimentul a avut loc la Conacul Heldsdorf și a reunit o parte dintre designerii vestimentari extrem de apreciați în țara noastră. Gazdele evenimentului au fost Adela Diaconu si Filip George.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 2250
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu