Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

In sprijinul naturii

In sprijinul naturii
(1 vot)
Luni, 02 Mai 2011
1 mai verde! Sub acest slogan a debutat actiunea social democratilor de impadurire a zonelor distruse din ignoranta sau pentru profituri financiare facile. La prima ora a diminetii sute de membrii si simpatizanti s-au inarmat cu mii de puieti care au fost plantati in Zarnesti. Conform presedintelui PSD Brasov Constantin Nita, aceasta actiune se doreste a fi una de ecologizare si de ce nu, un preambul al curateniei portocalii.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 811
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu