Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

In vizita la papusi

In vizita la papusi
(1 vot)
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Teatrul Arlechino si-a deschis azi portile si zeci de copii au venit sa vada cum sunt create papusile si ce se ascund in spatele scenei. Aflat la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul nu a fost ales întâmplător pe data de 15 ianuarie,când este sărbătorită în toată ţara Ziua Culturii Naţionale, prilej cu care publicul braşovean de toate vârstele este invitat la teatru. Au fost organizate vizite ghidate de către actori ai teatrului în culise, cabina actorilor, atelierele de creatie, iar prichindeii au putut interactiona cu actorii si păpuşile din spectacolul “Cenuşăreasa”.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1030
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 18 martie

(BV-01-ADE)
Emisiune 18 martie
Jurnal 17 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 martie
Emisiune 17 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 17 martie
Jurnal 16 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 16 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel