Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

In vizita la papusi

In vizita la papusi
(1 vot)
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Teatrul Arlechino si-a deschis azi portile si zeci de copii au venit sa vada cum sunt create papusile si ce se ascund in spatele scenei. Aflat la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul nu a fost ales întâmplător pe data de 15 ianuarie,când este sărbătorită în toată ţara Ziua Culturii Naţionale, prilej cu care publicul braşovean de toate vârstele este invitat la teatru. Au fost organizate vizite ghidate de către actori ai teatrului în culise, cabina actorilor, atelierele de creatie, iar prichindeii au putut interactiona cu actorii si păpuşile din spectacolul “Cenuşăreasa”.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 858
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu