Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Individual sau centralizat ?

Individual sau centralizat ?
(0 voturi)
Joi, 21 Iunie 2012
Braşovenii branşaţi la sistemul centralizat de termoficare vor plăti cu 40% mai puţin decât cei cu centrale proprii susţin reprezentanţii primăriei. În ultima perioadă au avut loc o serie de investiţii destinate modernizării sistemului de încălzire centralizată. Primul pas a fost reabilitarea surselor de producţie prin construcţia unor centrale de cogenerare de înaltă eficienţă, iar acum s-a trecut la lucrările de reabilitare şi reconfigurare pentru reţelele de transport.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 849
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel