Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Intoxicati in tabara

Intoxicati in tabara
(2 voturi)
Vineri, 31 Iulie 2009
87 de persoane, cazate la o tabără din Bran, au fost diagnosticate joi seară cu toxiinfecţie alimentară. Dintre acestea, 37 au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase. Din primele evaluari, rezulta ca elevii şi profesorii, au consumat alimente expirate. Proprietarul pensiunii unde au fost cazati copiii spune că alimentele erau ţinute în condiţii bune. Cu toate astea, se pare că angajaţii pensiunii au facut curăţenie în sala de mese chiar înainte să vină ambulanţele. Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare au dispus suspendarea functionarii unitatii, iar Comisariatul pentru Protectia Consumatorului a dat o amenda de 20.000 ron.

Articole mai noi:

Hits: 731
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu