Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Investitie de 5 stele

Investitie de 5 stele
(6 voturi)
Luni, 12 Octombrie 2015
Unicul complex termal de 5 stele din Romania, a carui valoare il plaseaza in topul celor mai mai importante investitii din intreaga tara din domeniul turistic, a fost inaugurat in acest sfarsit de saptamana la Baile Felix in judetul Bihor. Evenimentul s-a bucurat de un interes deosebit atat din partea mediului de afaceri, cat si a oficialitatilor locale si nationale. Acest complex mai marcheaza o premiera, fiind singurul din tara atestat la nivel european prin calitatea serviciilor si a procedurilor din bazele de tratament oferite clientilor.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1005
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu