Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Investitie la Brasov

Investitie la Brasov
(2 voturi)
Miercuri, 15 Mai 2013
De astazi orasul nostru devine un centru important in ceea ce inseamna cercetare si dezvoltare in domeniul software: concernul austriac Electrobit Automotive a deschis primul centru de cercetare si dezvoltare pentru industria auto. Investitia initiala pentru acest proiect este de peste 800.000 de euro dar care va creste in fiecare an cu 20 de procente. Evenimentul de astazi marcheaza si intrarea pe piata Europei de Sud-Est, iar planurile de viitor nu se vor opri aici.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1231
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting