Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Istoria casei

Istoria casei
(1 vot)
Joi, 09 Iunie 2011
O noua pagina de istorie a fost deschisa astazi publicului brasovean in cadrul muzeului civilizatiei urbane. Aflat in centrul vechi al Brasovului, muzeul prezinta modul de viata al locuitorilor din aceasta zona incepand cu sec 14. Devenit pe parcursul secolelor un important centru mestesugaresc si commercial, brasovul a cunoscut in secolul 16 o perioada de inflorire economica si sociala. Totodata documentele istorice spun ca Brasovul s-a bucurat inca din 1369 de dreptul de deposit, astfel ca orice negustor care venea cu marfuri in oras trebuia sa le puna la dispozitia brasovenilor cel putin 3 zile.

Articole mai noi:

Hits: 854
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel