Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Istoria vie

Istoria vie
(3 voturi)
Vineri, 21 August 2015
Dupa mai mult de un 1000 de ani de la marile incursiuni in sudul Europei, vikingii ajung pentru prima oară in Transilvania, mai exact la cetatea Rasnov in cadrul Festivalului de Reconstituire istorica. Asociatia Mioritics in parteneriat cu Primaria Orasului Rasnov si o asociatie de profil din Norvegia desfasoara proiectului Reconstituirea Istorica – instrument de valorificare culturala si dezvoltare durabila a comunitatii locale. Evenimentul este primul de acest gen care se axeaxa pe viata din secolele XI –XIV.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 994
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu