Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Jobs in Braşov

Jobs in Braşov
(1 vot)
Joi, 29 Martie 2012
Încotro vrei să porneşti în viaţă? Este o întrebare la care elevii încearcă să îi găsească răspuns atunci când se gândesc la ce liceu să se înscrie sau ce facultate să urmeze. Decizia nu este de loc uşoară şi uneori nu ajung doar sfaturile părinţilor. Profesorii au şi ei un rol important în stabilirea viitoarei cariere a acestora. Un proiect pilot, finanţat de elveţieni se desfaşoară la Şcoala 25 din Braşov.

Articole mai noi:

Hits: 868
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel