Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Junii în Cetatea Braşovului

Junii în Cetatea Braşovului
(6 voturi)
Luni, 06 Mai 2019
Brașovul a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia Paradei Junilor. Localnicii, alături de turiști, s-au adunat în centrul orașului pentru a-i primi cu bucurie pe Junii Brașovului, ce defilează an de an în spiritul unor tradiții păstrate cu sfințenie din moși-strămosi. În acest an, Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a fost invitat să participe la eveniment. Cele șapte grupuri, Junii Tineri, cei Bătrani, Curcanii, Dorobanții, Brasovechenii, Roșiorii și Albiorii, au defilat spre centrul Brașovului, pentru ca mai apoi să urce la Pietrele lui Solomon, trecând prin Poarta Schei salutând pe traseu brașovenii și oficialitățile prezente.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 584
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 23 iulie

(Faţă în faţă)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(My CLINIQ)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(La Ţintă)
Emisiune 23 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel