Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Junkfood în şcoli

Junkfood în şcoli
(0 voturi)
Marţi, 27 Martie 2012
Ciocolată, băuturi răcoritoare, chipsuri, bomboane şi acadele, biscuţi săraţi, pizza, sandwich-uri şi produse de patiserie cu conţinut mare de grăsimi, cu deficienţe de etichetare sau neambalate, sunt produse interzise a fi comercializate in chioşcurile din incinta şcolilor, dar care se găsesc totuşi pe rafturile lor. Cei care nu respectă prevederile legale sunt pasibili de amenzi usturătoare.

Articole mai noi:

Hits: 786
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel