Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

La 156 de ani

La 156 de ani
(6 voturi)
Vineri, 23 Ianuarie 2015
156 de ani au trecut de la evenimentul cunoscut în istorie ca Mica Unire. 24 ianuarie este o zi de sărbătoare pentru toţi românii care îşi reamintesc astfel un moment important din istoria ţării, moment care a stat la baza fondării statului român aşa cum îl ştim noi azi. Şi liceul George Moroianu din Săcele a găzduit un eveniment plin de solemnitate şi bucurie în acelaşi timp prin care a ţinut să aducă un omagiu tuturor înaintaşilor noştri care au depus eforturi deosebite pentru construirea României Mari.

Articole mai noi:

Hits: 1343
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu