Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Lecţia de istorie

Lecţia de istorie
(3 voturi)
Luni, 12 Noiembrie 2012
Nu au mai suportat taierea salariilor, frigul din fabrici si locuinte sau lipsa alimentelor si au fost primii care au strigat jos comunismul! Dupa 25 de ani de la miscarea muncitoreasca de la 15 noiembrie 1987, tinerii nu stiu aproape nimic despre ce s-a intamplat atunci. Elevii de la Colegiul Andrei Barseanu au avut ocazia sa invete o pagina de istorie povestita chiar de catre cei care au scris-o.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 835
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu